Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

6 Zeeuwse platte oesters  3/000   24,00

Kroketjes van rilette, aardappel, pijpajuin   15,00

Tartaar van zeebaars, rammenas, komkommerijs    18,00

Gebakken coquilles, creme van knolselder   18,00

Kreeftenvlees, champagnesaus, spinazie, geglaceerd  24,00

Homemade, hazenpaté met gekonfijte vijgen   15,00

 

 

 

 

 

krul

Hoofdgerecht

Gebakken Noordzeetong, salade en frietjes,     34,00

Kabeljauw, broccoli, mosselen, jus van kreukels   28,00

1/2 kreeft in de oven, baselic en tomaat  34,00

Kalfszwezeriken, pastinaak en pompoen    36,00

Franse hoeveduif, schorseneer, knolselder    32,00

Gevulde Varkenspoot, hutsepotgroenten   28,00

 

krul

Nagerecht

Een bordje kaas

Warme rijstpap, bruine suiker 

Dame Blanche

Appelbeignets, roomijs

Moëlleux

Waffel, stiereboter

 

 

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen