Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

2 Verse kaaskroketten, ( Comté, parmezaan, picorino) peterselie  14,00

Schorseneren in roomsaus, gepocheerd eitje, parmezaan  16,00

Gebakken langoustienen, ravioli gevuld met spinazie en ricotta  24,00

Karnemelkstampers, Kreeftenvlees, korstjes , beurre noisette    25,00

Warme, gebakken, homemade, hazenpaté met gekonfijte vijgen   16,00

Smeuïg roereitje met witte truffel uit Italië    40,00

Open ravioli met fazant, herfsttruffel, Cantharellen   20,00

Sashimi van zeebaars, canneloni rode biet, bulgur    18,00

 

 

 

krul

Hoofdgerecht

Gebakken Noordzeetong, salade en frietjes,     34,00

Pieterman, courgette, broccoli, kokkels, jus van kreeft   28,00

Rundslende Holstein, braadjus ,grondwitloofsalade, onze frieten   30,00

Rib-eye Holstein, braadjus ,grondwitloofsalade, onze frieten   32,00

Reefilet uit de Ardennen, witloof, schorseneren   32,00

Fazanthen in roomsaus, witloof , spruitjes, verse kroketten  p2p 30,00 pp.

Hazenrug uit onze kouters, " Harlekijn " gratin  p2p   36,00pp.

Hertenrug, wildgarnituur, gratin   30,00

 

krul

Nagerecht

Een bordje kaas

Warme rijstpap, bruine suiker 

Dame Blanche

Appelbeignets, roomijs

Moëlleux

 

 

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen