Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

Een bord gebakken schaal en schelpdieren     26,00

6 Franse creuse oesters   Gillardeau  Nr 4   20,00

Ossestaartkroketten, grondwitloofsalade    16,00

Gevarieerde tomatensalade, handgepelde garnalen   20,00

Gelakte ribbekes op de BBQ , salade   15,00

Carpaccio van rode biet, tartaar van makreel, quinoa, avokado  16,00

Gestoofd grondwitloof, gesmolten ganzenlever    20,00

Langoustientjes " beurre blanc"  bieslook   21,00

 

krul

Hoofdgerecht

Grijze dorade in zoutkorst, spinazie, olijfolie     30,00

Gebakken Noordzeetong, salade , onze frieten   32,00

Moot van jonge tarbot, groene kool, spek    30,00

Op de big green egg gegrilde entrecote "West Vlaams Rood", Hoeveslagerij Basile Ten Hove

          béarnaise, onze frietjes   28,00

Wilde eend, grondwitloof, veenbessen     25,00

Vol au Vent van Mechelse koekoek, onze frietjes   25,00

kalfszwezeriken, crème van bloemkool, eekhoorntjesbrood    34,00

Wilde patrijs, knolselder, groene kool    42,00

 

krul

Nagerecht

Café glacé   10,00

Aardbeien met ijs    8,00

Dame Blanche  9,00

Appelbeignets, ijs   8,00

Een bordje kaas    12,00

 

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen