Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

Carpaccio van Yellowtail, soja, wasabi, algen   16,00

Crispy Duck, microsalade en granaatappel     18,00

1/2 kreeft in de oven, baselic en tomaat    24,00

Kreeftkroketjes, Harissamayonnaise   18,00

Champignons, escargots, lookboter   18,00

Gebakken kippenmaagjes, linzen en girollen   16,00

 

krul

Hoofdgerecht

Gebakken Noordzeetong, salade en frietjes,     34,00

Moot van jonge Tarbot,  mousseline  28,00

Gebakken roggevleugel, kappertjes, aardappel    28,00

Rundslende Holstein BBQ,grondwitloofsalade, onze frieten   30,00

Hertenrug, witloof, schorseneren   30,00

Stoverij van varkenskaakjes, spek, knolselder    28,00

 

 

krul

Nagerecht

Een bordje kaas

Warme rijstpap, bruine suiker 

Dame Blanche

Appelbeignets, roomijs

 

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen